foto

Anton Peschke

  • nar. 1946
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2007 Čtyři mořské panny a pěkné nadělení (TV film)
2006 Čtyři mořské panny a nástrahy lásky (TV film)
1998 Ärzte: Hoffnung für Julia (TV film)
1989 Sedmý kontinent
1984 Malambo
1981 Schöne Tage (TV film)
1979 Das Dorf an der Grenze - Kärnten 1920 (TV film)

TV seriály

2009 Tlusťoch (TV seriál)
Otázka víry (S03E06)
Nebezpečná rada (S03E05)
Běsnící srdce (S03E04)
1997 S.O.S. Barracuda (TV seriál)
1984 Lebenslinien (TV seriál)
1979 Dorf an der Grenze, Das (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky