foto

Jari Mutikainen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Mestari Cheng
2016 Tappajan näköinen mies
2015 Elämältä kaiken sain
2014 Omerta
2012 Cesta na sever
Jussi Vares: Město vrahů
Jussi Vares: Nebezpečná hra
Jussi Vares: Vražedné tango
Koistiset lennossa
2011 Jussi Vares: Pavučina smrti
Jussi Vares: Polibek zla
Jussi Vares: Smrt panen
2008 Kummeli Alivuokralainen
2005 Den utvalde
2004 Uuno Turhapuro - This Is My Life
2002 Kymmenen riivinrautaa
2000 Autobus sebevrahů
1997 Vääpeli Körmy ja kahtesti laukeava
1996 Elämä lyhyt, Rytkönen pitkä

TV seriály

2018 Ratamo (TV seriál)
Lähtökäsky (E10)
Riidankylväjä (E09)
Idiootti (E08)
další epizody (10)
2017 Presidentti (TV seriál)
Itsenäisyyspäivä (E12)
Kansakunnan etu (E11)
Helsinki Summit (E10)
další epizody (12)
Black Widows (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)
2016 Black Widows (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
2015 Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Kolmas pyörä (E12)
Onnellinen mies (E11)
Perintö (E10)
další epizody (12)
2014 Kiiltokuvia (TV seriál)
Mustat lesket (TV seriál)
Pahaa hyvää (S01E06)
Väistöliike (S01E05)
Vääriä viestejä (S01E04)
další epizody (6)
Kansan mies (TV seriál)
Taistelijan paluu (E12)
Niskasta kiinni (E11)
Vallan kahva (E10)
další epizody (6)
2013 Kansan mies (TV seriál)
Väkiaikaista (E06)
Irtiotto (E05)
Äkkiä on ilta (E04)
další epizody (6)
2011 Tappajan näköinen mies (TV seriál)
Isä, poika ja paha henki - osa 2 (E08)
Isä, poika ja paha henki - osa 1 (E07)
Ystävät kaukana - osa 2 (E06)
další epizody (8)
2010 Avsked (TV seriál)
Helppo elämä (TV seriál)
Ruumis ja veri (S02E04)
Perhe (S02E03)
Pelko (S02E02)
další epizody (4)
2009 Helppo elämä (TV seriál)
Ja syyllinen olet sinä (S01E02)
Omilla poluilla (S01E01)
Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
Rajariitoja (E01)
2008 Lukio_ (TV seriál)
Tule sellaisena kuin olet (E06)
Seksi vie ja taksi tuo (E05)
Sun salaisuus vaivaa mua (E04)
další epizody (6)
Sydänjää (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (10)
2007 Rajatapaus (TV seriál)
Tappava annos (E03)
Aurinkokello (E02)
Jäätävä vesi (E01)
Sydänjää (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
2005 Laura kaupungissa (TV seriál)
2004 Käenpesä (TV seriál)
Laura kesäleirillä (TV seriál)
Rikas mies (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2003 Kaunis mies (TV seriál)
Operation Stella Polaris (TV seriál)
Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
2002 Laura (TV seriál)
Paholaisen tytär (TV seriál)
Sänky (TV seriál)
2001 Kultakuume.com (TV seriál)
Taivas sinivalkoinen (TV seriál)
1997 Kun taivas repeää (TV seriál)

Dokumentární

2010 Vesku

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace