foto

Balázs Simonyi

  • nar. 19.8.1980 (37 let)
    Budapešť, Maďarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Indián
2009 Rózsaszín sajt
2004 Distrikt!
2003 Apám beájulna
1995 Sedmý bratříček
1992 A skorpió megeszi az ikreket reggelire
Három boltoskisasszony (TV film)

TV seriály

1999 Az öt zsaru (TV seriál)
Gyerekcsínyek (E05)
1991 Familia Kft. (TV seriál)
1988 Fele királyságom (TV seriál)
1987 Szomszédok (TV seriál)

Dokumentární

2017 Ultra

Režijní filmografie

Filmy

2016 Indián
2011 Finale
2007 Mandarin

Dokumentární

2017 Ultra

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Indián
2011 Finale
2007 Mandarin

Dokumentární

2017 Ultra

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2017 Ultra

Producentská filmografie

Dokumentární

2017 Ultra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace