foto

Michał Englert

  • nar. 4.5.1975 (45 let)
    Varšava, Mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Masażysta
2019 Další jehňátko
2018 Když padají stromy
Sklizeň
Tvář
2017 Gwiazdy
2016 Dark Crimes
Marie Curie
2015 Anatomia zła
Tělo
2014 Paní ze školky
2013 Futurologický kongres
Jízdenka na Měsíc
Nekonečně
Ve jménu...
2011 Ony
2010 Létající prasata
2009 Miłość na wybiegu
Vše, co miluji
2008 33 sceny z życia
Rozmowy nocą
2006 Údolí květů
2005 Solidarita, solidarita
2004 Ono
Vizije Evrope
2000 Šťastný člověk

TV seriály

2018 Oslněni světlem (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2012 Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 31 (S02E31)
Epizoda 25 (S02E25)
Epizoda 20 (S02E20)
další epizody (18)
2008 39 i pół (TV seriál)
Ślub (S01E13)
Katastrofa (S01E12)
Korzenie (S01E11)
další epizody (13)
2005 Klinika samotnych serc (TV seriál)
Wiedzmy (TV seriál)

Dokumentární

2001 Dokument...?
1998 Ticho

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Masażysta
2018 Tvář
2015 Tělo
2013 Ve jménu...
2004 Vizije Evrope

Producentská filmografie

Filmy

2018 Tvář
2015 Tělo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky