foto

Maria Maj

  • nar. 14.12.1948 (71 let)
    Miedzylesie, Dolnoslaskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dvojité trable
2016 Křivý dům (TV film)
2014 Malé střepy
Mezi námi dobrý
2013 Gabriel
Ve jménu...
2012 Moje kolo
2010 Nie ten człowiek
2009 Nula
2008 33 sceny z życia
2006 Podróz
Strajk - Die Heldin von Danzig
2004 Šrámy
2003 Przemiany
1997 Odwiedź mnie we śnie
Przystań

TV seriály

2018 1983 (TV seriál)
Mayday (E07)
Zpět (E02)
Dom pełen życia (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Drogi wolności (TV seriál)
Gra w zielone (E12)
Ślubu nie będzie (E11)
Duchy przeszłości (E10)
další epizody (12)
Pułapka (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ufo (S20E02)
2017 Dom pełen zmian (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 3 (E03)
Ultrafialoví (TV seriál)
#elias (S01E04)
2016 Artyści (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (6)
Komisja morderstw (TV seriál)
Dziedzictwo (E06)
Učitel (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
Strażacy (TV seriál)
Bohater roku (S02E08)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Gang (S16E06)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Wszystko będzie dobrze (S18E31)
2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S07E09)
2014 Zločin (TV seriál)
Lekarze (TV seriál)
Domino (S04E02)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
W hipnozie (S03E10)
Lekarze (TV seriál)
O mały włos (S03E13)
Niewiedza jest błogosławieństwem (S03E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zakładniczka (S10E09)
2011 Licencja na wychowanie (TV seriál)
Złe dobrego końce (S03E27)
Miłe złego początki (S03E26)
Czym skorupka za młodu nasiąknie... (S03E24)
další epizody (19)
2010 Licencja na wychowanie (TV seriál)
Kto się boi dzieci (S02E45)
Ja się zastrzelę (S02E44)
Miłość, intrygi i spinacze biurowe (S02E39)
další epizody (11)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Krzyż Walecznych (S02E01)
2008 39 i pół (TV seriál)
Wariat i zakonnica (S01E06)
Czas honoru (TV seriál)
Władek (S01E13)
Za murem (S01E12)
Apetyt na miłość (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 10 (E10)
další epizody (10)
Pitbull (TV seriál)
Episode 14 (S03E14)
2007 Ekipa (TV seriál)
Remanent (E14)
Honor i intuicja (E10)
Dalej idziesz sam (E09)
další epizody (7)
2006 Kochaj mnie, kochaj! (TV seriál)
Pogoda na piątek (TV seriál)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Klinika samotnych serc (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Kryminalni (TV seriál)
Randka ze śmiercią (S03E02)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2001 Na dobre i na złe (TV seriál)
Oszukać śmierć (S03E16)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Geniusz i wicemistrz (E06)

Dokumentární

2019 Marek Edelman... A byla láska v ghettu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky