foto

Maria Maj

  • nar. 14.12.1948 (70 let)
    Miedzylesie, Dolnoslaskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dvojité trable
2016 Křivý dům (TV film)
2014 Malé střepy
Mezi námi dobrý
2013 Gabriel
Ve jménu...
2012 Moje kolo
2010 Nie ten człowiek
2009 Nula
2008 33 sceny z życia
2006 Podróz
Strajk - Die Heldin von Danzig
2004 Šrámy
2003 Przemiany
1997 Odwiedź mnie we śnie
Przystań

TV seriály

2018 1983 (TV seriál)
Mayday (E07)
Zpět (E02)
Drogi wolności (TV seriál)
Gra w zielone (E12)
Ślubu nie będzie (E11)
Duchy przeszłości (E10)
další epizody (12)
Pułapka (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
2017 Ultrafialoví (TV seriál)
#elias (S01E04)
2016 Artyści (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (6)
Komisja morderstw (TV seriál)
Dziedzictwo (E06)
Učitel (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
Strażacy (TV seriál)
Bohater roku (S02E08)
2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S07E09)
2014 Zločin (TV seriál)
Lekarze (TV seriál)
Domino (S04E02)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
W hipnozie (S03E10)
Lekarze (TV seriál)
O mały włos (S03E13)
Niewiedza jest błogosławieństwem (S03E01)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Krzyż Walecznych (S02E01)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Władek (S01E13)
Za murem (S01E12)
Pitbull (TV seriál)
Episode 14 (S03E14)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Geniusz i wicemistrz (E06)

Dokumentární

2019 Marek Edelman... I byla milosc w getcie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky