foto

Femi Oyeniran

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Intent
2015 Taking Stock
2013 It's a Lot
2011 Anuvahood
Demons Never Die
2010 4.3.2.1
2008 Dospělost
2006 Kidulthood

TV seriály

2012 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Job (S06E02)
2005 Zlatá hodina (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2016 The Intent

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace