foto

Łukasz Simlat

  • nar. 11.12.1977 (40 let)
    Sosnowiec, Slaskie, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 7 uczuć
Bliscy
Kamerdyner
Útěk
2017 Amok
Já a můj táta
Konvoj
2016 Satan přikázal tančit
Spojené státy lásky
2015 Anatomia zła
Karbala
Moje dcery krávy
2014 Jeziorak
Ojcze masz
Paní ze školky
Piąte: nie odchodź
Sblížení
Warsaw by Night
2013 Jízdenka na Měsíc
Magma (studentský film)
Stacja Warszawa
The Boys
Ve jménu...
2012 Dopraváci
Ixjana
Laska
Nejmilejší nepřítel
2011 Lynč
Maraton tańca
Trzy siostry T
Výmyk
2010 Krzysztof (TV film)
Matka Tereza od koček
Trik
2009 Contact High
Demakijaz
Generał - zamach na Gibraltarze
2008 33 sceny z życia
Herrn Kukas Empfehlungen
Jaro 1941
Malá velká láska
Nie kłam, kochanie
Nieruchomy poruszyciel
Niezawodny system
Warsaw Dark
2007 Hania
U Pana Boga w ogródku
Świadek koronny
2006 Smrt Witolda Pileckého (TV film)
Statyści
Wszyscy jesteśmy Chrystusami
2005 Dokonalé odpoledne
Milenci z Marony
Pitbull
2004 Prodloužený víkend (TV film)
Vinci
2003 Warszawa
Zerwany
2002 Das letzte Versteck (TV film)
Sfora: Bez litości

TV seriály

2018 Pod powierzchnia (TV seriál)
2016 Učitel (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
Pakt (TV seriál)
Zdrada (S02E02)
Upadek (S02E01)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
2012 Krew z krwi (TV seriál)
Paradoks (TV seriál)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Głęboka woda (TV seriál)
Terapie (Polsko) (TV seriál)
2010 Nowa (TV seriál)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
2008 39 i pół (TV seriál)
BrzydUla (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
2007 Odwróceni (TV seriál)
2005 Klinika samotnych serc (TV seriál)
Niania (TV seriál)
Wiedzmy (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
2002 Sfora (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace