foto

Łukasz Simlat

  • nar. 11.12.1977 (42 let)
    Sosnowiec, Województwo śląskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Broad Peak
Furioza
Masażysta
2019 (Nie)znajomi
Corpus Christi
Mutterliebe - Der Usedom-Krimi (TV film)
Železný most
2018 7 citů
Bliscy
Kamerdyner
Útěk
2017 Amok
Já a můj táta
Konvoj
2016 Satan přikázal tančit
Spojené státy lásky
2015 Anatomia zła
Karbala
Moje dcery krávy
Svátek babiček (studentský film)
2014 Jeziorak
Ojcze masz
Paní ze školky
Piąte: nie odchodź
Sblížení
Warsaw by Night
2013 Jízdenka na Měsíc
Magma (studentský film)
Stacja Warszawa
The Boys
Ve jménu...
2012 Dopraváci
Ixjana
Laska
Nejmilejší nepřítel
2011 Lynč
Maraton tańca
Trzy siostry T
Výmyk
2010 Krzysztof (TV film)
Matka Tereza od koček
Trik
2009 Contact High
Demakijaż
Generał - zamach na Gibraltarze
2008 33 sceny z życia
Herrn Kukas Empfehlungen
Jaro 1941
Malá velká láska
Nie kłam, kochanie
Nieruchomy poruszyciel
Niezawodny system
Warsaw Dark
2007 Hania
U Pana Boga w ogródku
Świadek koronny
2006 Smrt Witolda Pileckého (TV film)
Statyści
Wszyscy jesteśmy Chrystusami
2005 Dokonalé odpoledne
Milenci z Marony
Pitbull
2004 3 Love
Prodloužený víkend (TV film)
Vinci
2003 Warszawa
Zerwany
2002 Das letzte Versteck (TV film)
Sfora: Bez litości

TV seriály

2019 Mały Grand Hotel (TV seriál)
Murzyn (E03)
Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (7)
2018 1983 (TV seriál)
Requiem (E08)
Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (7)
Diagnoza (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (8)
2016 Učitel (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
Pakt (TV seriál)
Rozłam (S02E04)
Zdrada (S02E02)
Upadek (S02E01)
2014 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (9)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
Głęboka woda (TV seriál)
Szczęściarze (S02E12)
Terapia rodzinna (S02E08)
2012 Krew z krwi (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Paradoks (TV seriál)
Szpion (E02)
Głęboka woda (TV seriál)
Coraz jaśniej (S01E13)
Niebieska karta (S01E06)
Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 32 (S02E32)
Epizoda 27 (S02E27)
Epizoda 22 (S02E22)
další epizody (6)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Przyszywani (E13)
Spadkobiercy (E12)
Niespodzianka (E10)
Głęboka woda (TV seriál)
Wielka Woda (S01E01)
Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 43 (S01E43)
Epizoda 39 (S01E39)
Epizoda 34 (S01E34)
další epizody (8)
Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2010 Nowa (TV seriál)
Genialny plan (E06)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Świadek (S03E06)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
Bomba w górę (E12)
39 i pół (TV seriál)
Pomylone dzieci (S03E06)
2008 BrzydUla (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Pieczęć Trzeciej Rzeszy (S01E05)
2007 Odwróceni (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2005 Klinika samotnych serc (TV seriál)
Niania (TV seriál)
Wiedzmy (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
2002 Sfora (TV seriál)

Dokumentární

2009 Generał (TV seriál)
Kurier z Polski (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky