foto

Christopher Stollery

  • nar. 12.8.1965 (53 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Spice Sisters
2015 Déšť (studentský film)
House of Hancock (TV film)
Terminus
2014 Predestination
2012 Julian
2005 A Divided Heart
2004 The Alice (TV film)
Through My Eyes (TV film)
Únos Sluneční panny (TV film)
2003 Proměna Placida Lakea
2002 Baggage Claim
2001 WillFull
1995 Cody: The Burnout (TV film)

TV seriály

2017 Na jezeře (TV seriál)
Surrogate (S02E03)
2014 Moodyovi (TV seriál)
Soul Mates (TV seriál)
2011 Psanci na útěku (TV seriál)
2010 The Pacific (TV seriál)
Home (E10)
2009 The Cut (TV seriál)
2008 Packed to the Rafters (TV seriál)
2007 Námořní hlídka (TV seriál)
Cometh the Hour (S01E13)
Deep Water (S01E12)
Chinese Whispers (S01E11)
další epizody (9)
2002 White Collar Blue (TV seriál)
2001 Farma (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1997 Letecká společnost Big Sky (TV seriál)
Oddělení vražd (TV seriál)
State Coroner (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1991 Chances (TV seriál)
The Girl from Tomorrow (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)

Dokumentární

2007 Tasmanian Devil: The Fast and Furious Life of Errol Flynn (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Děcko je v pohodě

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace