foto

Victor Varconi

  • nar. 31.3.1891
    Kisvárda, Rakousko-Uhersko
  • zem. 6.6.1976 (85 let)
    Santa Barbara, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1959 The Atomic Submarine
1957 Man Who Turned to Stone, The
1949 Samson & Dalila
1947 Neporažená
Pirates of Monterey
Where There's Life
1945 Dakota
Scotland Yard Investigator
1944 The Hitler Gang
The Story of Dr. Wassell
1943 Komu zvoní hrana
1942 Karibští piráti
My Favorite Blonde
They Raid by Night
1941 Federal Fugitives
Forced Landing
1940 Pound Foolish
Pán sedmi moří
Strange Cargo
The Man from Dakota
1939 Disputed Passage
Everything Happens at Night
Mr. Moto Takes a Vacation
Život v tanci
1938 King of the Newsboys
Ponorky hrozí
Suez
1937 Men in Exile
Trouble in Morocco
Ve víru velkoměsta
1936 Dancing Pirate
Velký Bill
1935 A Feather in Her Hat
Mister Dynamite
Roberta
1934 Menace
Traviesa molinera, La
1933 Song You Gave Me, The
1932 Der Rebell
Doomed Battalion
1931 Doctors' Wives
Men in Her Life
Safe in Hell
The Black Camel
1930 Captain Thunder
Kult ciala
Mein Herz gehört Dir...
Warschauer Zitadelle, Die
1929 Eternal Love
The Divine Lady
1928 Sinner's Parade
Tenth Avenue
1927 Chicago
Fighting Love
Král králů
The Angel of Broadway
The Forbidden Woman
The Little Adventuress
1926 For Wives Only
Plavci na Volze
Poslední dnové Pompejí
Silken Shackles
1925 Ballettratten
L'uomo più allegro di Vienna
Tanečník mé ženy
1924 Changing Husbands
Feet of Clay
Poisoned Paradise
Triumph
Worldly Goods
1923 Lawine, Die
Mladý Medardus
Namenlos
1922 Herren der Meere
Sodoma a Gomora
Tragödie eines verschollenen Fürstensohnes, Die
Versunkene Welte, Eine
1921 Arme Violetta
Nachtbesuch in der Northernbank
1920 A számüzött
Die sieben Todsünden
1919 Fehér rózsa
Fekete tulipán
Sappho
1918 99
A Gyurkovics leányok
A Métely
A skorpió
Az ördög
Petőfi dalciklus
Varázskeringő
1917 A csikós
A megbélyegzett
A riporterkirály
A tanítónő
Az utolsó éjszaka
Ciklámen
Farkas
Mágia
Szent Péter esernyöje
1916 A Nagymama
A gyónás szentsége
Mágnás Miska
1915 A tolonc
Bánk Bán
Havasi Magdolna
Tetemrehívás
Éjféli találkozás
1914 Sárga csikó
1913 Márta

Dokumentární

1943 How to Operate Behind Enemy Lines

Režijní filmografie

Filmy

1920 A számüzött

Scenáristická filmografie

Filmy

1920 A számüzött

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace