foto

Michael Verhoeven

  • nar. 13.7.1938 (81 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2014 Glückskind (TV film)
Let's go! (TV film)
2013 Bloch - Die Lavendelkönigin (TV film)
2012 Bloch - Heißkalte Seele (TV film)
2008 Bloch - Vergeben, nicht vergessen (TV film)
2005 Tatort - Die Spieler (TV film)
2000 Enthüllung einer Ehe (TV film)
Zimmer mit Frühstück (TV film)
1995 Mutters Courage
1993 Neposvěcená válka (TV film)
1990 Hrozná holka
Schlaraffenland (TV film)
1987 Gundas Vater (TV film)
1986 Blitz
Gegen die Regel (TV film)
Stinkwut (TV film)
1983 Liebe Melanie (TV film)
1982 Bílá růže
Mutprobe, Die (TV film)
1980 Am Südhang (TV film)
Sonntagskinder
1978 Das Männerquartett
1977 Štěstí nepadá z nebe
1976 Skříňka s jedem
1973 Ein unheimlich starker Abgang (TV film)
Sonja schafft die Wirklichkeit ab oder... ein unheimlich starker Abgang
1972 Tatort - Kressin und der Mann mit dem gelben Koffer (TV film)
1971 Wer im Glashaus liebt... der Graben
1970 Der Bettenstudent oder Was mach' ich mit den Mädchen?
O.K.
1969 Engelchen macht weiter - Hoppe, hoppe Reiter
1967 Paarungen

TV seriály

2003 Schnelle Gerdi und die Hauptstadt, Die (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
1992 Lilli Lottofee (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
1979 Freundinnen (TV seriál)
1977 Bier und Spiele (TV seriál)
1975 Krempoli - Ein Platz für wilde Kinder (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Dokumentární

2012 Die zweite Hinrichtung - Amerika und die Todesstrafe
2008 Menschliches Versagen
2006 Der unbekannte Soldat

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

1999 Beckmann (TV pořad)
1980 Heut' abend (TV pořad)
1968 Treffpunkt Airport (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky