foto

George Northy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 G.B.F.

TV seriály

2019 Charmed (TV seriál)
Switches & Stones (S01E15)
2018 Charmed (TV seriál)
Other Woman (S01E05)
2016 Předstírání (TV seriál)
Up in Flames (S03E10)
Third Wheels (S03E05)
2015 Předstírání (TV seriál)
School's Out (S02E20)
Prom Scare (S02E17)
Faking It... Again (S02E16)
2014 Předstírání (TV seriál)
Karmic Retribution (S02E09)
Present Tense (S02E05)
Three to Tango (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace