foto

Dustin O'Halloran

  • nar. 8.9.1971 (45 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Iris
Lion
2015 Jako ty
2014 Posthumous
2013 Breathe In
2012 Teď a tady
2011 Zamilovaní
2009 Americká aféra
2007 Beautiful Ordinary, The

TV seriály

2017 I Love Dick (TV seriál)
Pilot (E01)
2015 Transparent (TV seriál)
Grey Green Brown & Copper (S02E10)
Man on the Land (S02E09)
Oscillate (S02E08)
další epizody (9)
2014 Transparent (TV seriál)
Why Do We Cover the Mirrors? (S01E10)
Looking Up (S01E09)
Best New Girl (S01E08)
další epizody (10)
2012 The Beauty Inside (TV seriál)

Dokumentární

2012 Other Dream Team, The

Herecká filmografie

Filmy

2011 Zamilovaní

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(21)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace