foto

Dustin O'Halloran

  • nar. 8.9.1971 (48 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Ammonite
Old Guard: Nesmrtelní
2019 Umění tančit v dešti
2018 Nenávist, kterou jsi probudil
Puzzle
2017 The Current War
2016 Iris
Lion
2015 Jako ty
Umrika
2014 Posthumous
2013 Nadechni se
2012 Teď a tady
2011 Zamilovaní
2009 Americká aféra
2007 The Beautiful Ordinary

TV seriály

2020 For Life (TV seriál)
Buried (E09)
Daylight (E08)
Do Us Part (E07)
další epizody (8)
2019 Vánoční koleda (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Transparent (TV seriál)
Transparent Musicale Finale (S05E01)
2018 Save Me (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2017 I Love Dick (TV seriál)
Pilot (E01)
Transparent (TV seriál)
Babar the Borrible (S04E07)
I Never Promised You a Promised Land (S04E06)
Born Again (S04E05)
další epizody (7)
2015 Transparent (TV seriál)
Grey Green Brown & Copper (S02E10)
Man on the Land (S02E09)
Oscillate (S02E08)
další epizody (9)
2014 Transparent (TV seriál)
Why Do We Cover the Mirrors? (S01E10)
Looking Up (S01E09)
Best New Girl (S01E08)
další epizody (10)
2012 The Beauty Inside (TV seriál)

Dokumentární

2012 Other Dream Team, The

Herecká filmografie

Filmy

2011 Zamilovaní

Fanoušci tvůrce