foto

Mike Gioulakis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 The Eyes of Tammy Faye
2019 My
Skleněný
2018 Záhada Silver Lake
2016 Rozpolcený
2015 Lancaster, CA
2014 Lake Los Angeles
Neutečeš
2013 Útočiště
2012 Bad Fever
John na konci zemře
Pearblossom Hwy
2009 Gargoyle
2008 Book of Caleb, The

TV seriály

2020 Servant (TV seriál)
Balloon (S01E10)
Jericho (S01E09)
Boba (S01E08)
2019 Servant (TV seriál)
Haggis (S01E07)
Rain (S01E06)
Cricket (S01E05)
další epizody (7)

Dokumentární

2019 Fiction/Non-Fiction
2017 California Dreams

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Looking for David

Fanoušci tvůrce