foto

Karin Gist

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 V rytmu bubnů (TV film)
2010 Camp Rock 2: Velký koncert (TV film)
2008 Camp Rock (TV film)
2007 Jdi do toho (TV film)

TV seriály

2018 Star (TV seriál)
Zion (S03E09)
2017 Star (TV seriál)
The Winner Takes It All (S02E01)
2016 Chirurgové (TV seriál)
Ty jsi nic neudělal (S13E09)
Katastrofa a léčba (S13E02)
Obličej, který nosím (S12E17)
2015 Chirurgové (TV seriál)
To, co o mně nikdo neví (S12E06)
2014 Pomsta (TV seriál)
INTEL (S04E09)
Meteor (S04E04)
Blood (S03E18)
2013 Profesionální lháři (TV seriál)
Odpovědnost (S02E09)
V tomto oboru je upřímnost i lehká neupřímnost (S02E05)
Pomsta (TV seriál)
Exodus (S03E10)
Mercy (S03E04)
2012 Profesionální lháři (TV seriál)
Prolog a následky (S01E10)
Malý magnát (S01E04)
2011 Psychologie mezi řádky (TV seriál)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
Weeks Go by Like Days (S07E13)
2009 One Tree Hill (TV seriál)
Now You Lift Your Eyes to the Sun (S07E09)
A Kiss to Build a Dream On (S06E21)
Things a Mamma Don't Know (S06E13)
2000 Girlfriends (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace