foto

Guillermo Fernández Groizard

  • nar. 1960

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Esto no es una cita
2008 Proyecto Dos

TV seriály

2014 Srdce oceánu (TV seriál)
2010 Punta Escarlata (TV seriál)
2009 Águila roja (TV seriál)
2007 Poslední vteřiny (TV seriál)
2006 SMS, sin miedo a soñar (TV seriál)
2004 Mis adorables vecinos (TV seriál)
2000 Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
1996 Menudo es mi padre (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Proyecto Dos

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky