foto

Arthur Schnitzler

  • nar. 15.5.1862
    Vídeň, Rakouské císařství
  • zem. 21.10.1931 (69 let)
    Vídeň, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2012 Menos que nada - povídka
2002 Mademoiselle Else (TV film) - kniha
2001 Spiel im Morgengrauen (TV film) - kniha
1999 Spalující touha - kniha
1993 Slepý Geronimo a jeho brat - kniha
1992 Blind Geronimo and His Brother - povídka
Návrat Casanovy - kniha
1991 Láska barona Leisenbogha (TV film) - kniha
Mio caro dottor Gräsler - kniha
1989 Frau Berta Garlan (TV film) - povídka
Pani Berta Garlanová (TV film) - kniha
Un passo dall'aurora, Ad - kniha
1985 Verspielte Liebe (TV film) - kniha
1984 Mörder, Der (TV film) - kniha
1983 Cesta do přírody (TV film) - kniha
1980 Ritorno di Casanova, Il - kniha
1974 Dernière carte, La (TV film) - kniha
Frau von Bebenburg (TV film) - kniha
1971 Sterben (TV film) - kniha
1969 Traumnovelle (TV film) - kniha
1963 Der grüne Kakadu - kniha
1962 Leutnant Gustl (TV film) - kniha
1946 El ángel desnudo - kniha
1931 Daybreak - kniha
1929 Slečna Elsa - kniha

TV seriály

1998 Karrusel (TV seriál) - kniha
1978 Spannende Geschichten (TV seriál) - povídka
1973 Vienna 1900 (TV seriál) - povídka
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál) - povídka

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Deseo - divadelní hra
Liebemacht
2012 Reigen (TV film) - divadelní hra
2011 360 - divadelní hra
2007 Berliner Reigen - divadelní hra
1995 Un jour, ce soir là - divadelní hra
1993 Profesor Bernhardi (TV film) - divadelní hra
1990 Chemin solitaire, Le (TV film) - divadelní hra
1987 Neznámá krajina - divadelní hra
1986 Abschiede (TV film)
1985 Ronde de l'amour, La - divadelní hra
1984 New York Nights - divadelní hra
1975 Komtesse Mizzi (TV film) - divadelní hra
1973 Reigen - divadelní hra
1971 Zwischenspiel oder Die neue Ehe (TV film) - divadelní hra
1970 Das Wort (TV film) - divadelní hra
1969 Das weite Land (TV film) - divadelní hra
Der Kampf um den Reigen (TV film) - divadelní hra
Liebelei (TV film) - divadelní hra
1966 Anatole (TV film) - divadelní hra
Das Märchen (TV film) - divadelní hra
1964 La Ronde - divadelní hra
Professor Bernhardi (TV film) - divadelní hra
1963 Lemmenleikkiä (TV film) - divadelní hra
1962 Anatol (TV film) - divadelní hra
Bacchusfesten (TV film) - divadelní hra
Professor Bernhardi (TV film) - divadelní hra
1960 Das weite Land (divadelní záznam) - divadelní hra
1958 Kristýna - divadelní hra
Liebelei (TV film)
1950 Rej - divadelní hra
1933 Milkování - divadelní hra
Une histoire d'amour - divadelní hra
1928 Freiwild - divadelní hra
1923 Mladý Medardus - divadelní hra
1921 The Affairs of Anatol - divadelní hra
1914 Elskovsleg

TV seriály

1977 Petit théâtre d'Antenne 2, Le (TV seriál) - divadelní hra
1966 Anatol (TV seriál) - divadelní hra
1964 Thursday Theatre (TV seriál) - divadelní hra

Dokumentární

1978 Silvesternacht - Ein Dialog (studentský film) - divadelní hra
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace