foto

Nicola Correia-Damude

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 My Spy
2018 The Holiday Calendar
2012 Havana 57
Margarita
2005 Vražedné vzpomínky

TV seriály

2019 Northern Rescue (TV seriál)
Wake Up (E09)
The Dividing Line (E07)
The Little Things (E06)
další epizody (7)
October Faction (TV seriál)
Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
Beati Bellicosi (S03E13)
2018 Burden of Truth (TV seriál)
Still Waters (S01E03)
The Ties That Bind (S01E02)
Wake Up Call (S01E01)
Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
Erchomai (S03E10)
A Heart of Darkness (S03E08)
A Window Into an Empty Room (S03E06)
další epizody (4)
2017 Dino Dana (TV seriál)
Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
The Fair Folk (S02E14)
Love Is a Devil (S02E08)
This Guilty Blood (S02E01)
Soukromé očko (TV seriál)
Teď ji vidíš (S02E05)
Saving Hope (TV seriál)
La Famiglia (S05E16)
2016 Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
Morning Star (S01E13)
Malec (S01E12)
Bad Blood (S01E08)
další epizody (5)
2015 Agresivní virus (TV seriál)
Occido Lumen (S02E12)
Bitva o Red Hook (S02E09)
Zrozený (S02E07)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Zrůdy noci (S01E08)
Remedy (TV seriál)
2013 Annedroids (TV seriál)
Městečko Haven (TV seriál)
Zlá krev (S04E03)
Ti, co přežili (S04E02)
Dopad (S04E01)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
2005 Mladí mušketýři (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Sláva bohům na výsostech (S09E05)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace