foto

Nicola Correia-Damude

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Die in a Gunfight
2020 Dino Dana - The Movie
My Spy
2018 Hellmington
The Holiday Calendar
2012 Havana 57
Margarita
2005 Vražedné vzpomínky

TV seriály

2020 Nurses (TV seriál)
October Faction (TV seriál)
Coroner (TV seriál)
Fire (S02E01)
Tajemný pisatel (TV seriál)
Případ zmizelého ducha, 3. část (S02E07)
Případ zmizelého ducha, 2. část (S02E06)
Případ zmizelého ducha, 1. část (S02E05)
další epizody (13)
The Boys (TV seriál)
Butcher, Baker, Candlestick Maker (S02E07)
The Bloody Doors Off (S02E06)
We Gotta Go Now (S02E05)
další epizody (5)
Břemeno pravdy (TV seriál)
Wherever You Go (S03E02)
Crawford Chang (S03E01)
2019 Northern Rescue (TV seriál)
Wake Up (E09)
The Dividing Line (E07)
The Little Things (E06)
další epizody (7)
The Boys (TV seriál)
The Innocents (S01E06)
Good for the Soul (S01E05)
Břemeno pravdy (TV seriál)
The Right Road (S02E08)
Never Face the Hangman (S02E07)
Manic Street Preacher (S02E06)
další epizody (4)
The Bold Type (TV seriál)
The Deep End (S03E04)
Stroke of Genius (S03E03)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Beati Bellicosi (S03E13)
2018 Břemeno pravdy (TV seriál)
Cause In Fact (S01E10)
Home to Roost (S01E09)
Hang Together (S01E08)
další epizody (10)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Erchomai (S03E10)
Procházka v temnotě (S03E08)
Okno do prázdného pokoje (S03E06)
další epizody (4)
2017 Dino Dana (TV seriál)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Férový lid (S02E14)
Láska je ďábel (S02E08)
Provinilá krev (S02E01)
Soukromé očko (TV seriál)
Teď ji vidíš (S02E05)
Saving Hope (TV seriál)
La Famiglia (S05E16)
2016 Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Jitřenka (S01E13)
Malec (S01E12)
Zlá krev (S01E08)
další epizody (5)
2015 Agresivní virus (TV seriál)
Occido Lumen (S02E12)
Bitva o Red Hook (S02E09)
Zrozený (S02E07)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Zrůdy noci (S01E08)
Remedy (TV seriál)
2013 Annedroids (TV seriál)
Městečko Haven (TV seriál)
Zlá krev (S04E03)
Ti, co přežili (S04E02)
Dopad (S04E01)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
2005 Mladí mušketýři (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Sláva bohům na výsostech (S09E05)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky