foto

Patrick McKenna

  • nar. 8.5.1960 (60 let)
    Hamilton, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Masked Saint
2012 Margarita
2010 Everywhere
Rosie Takes the Train
2008 Vezmeš si mě? (TV film)

TV seriály

2020 Esme & Roy (TV seriál)
It's in the Bag / Are We There Yet? (S02E08)
Not Kitten Around / The Show Must Go On (S02E07)
Snugs to the Rescue / Lickety Split (S02E06)
další epizody (8)
2019 Carter (TV seriál)
Harley Gets A Hole in One (S02E05)
Esme & Roy (TV seriál)
Party Time / The Really Really Big Race (S01E26)
Stroller Derby / The Inside Job (S01E25)
A Rocky Business / Bedtime for Hugo (S01E24)
další epizody (13)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Forever Young (S13E03)
2018 Esme & Roy (TV seriál)
Monster Mash / Block Party (S01E13)
Cloudy Comet Calamity / Training Day (S01E12)
When Figs Fly / Tillie's Tough Break (S01E11)
další epizody (13)
Insomnia (TV seriál)
Because We Can (E08)
In Blood So Steeped (E07)
Dinner of the Dead (E06)
další epizody (8)
2017 Hotel Transylvánie: Seriál (TV seriál)
Zataženo, občas trakaře (TV seriál)
2016 Zhu Zhu (TV seriál)
2014 Remedy (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Nábřeží 2. část (S08E02)
Nábřeží 1. část (S08E01)
2013 Hard Rock Medical (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
Bed One (S02E07)
2010 Sidekick (TV seriál)
Veverka Strašpytel (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdochova totožnost (S03E01)
2009 The Ron James Show (TV seriál)
Hranice (TV seriál)
Broken (S03E02)
The Dead (S03E01)
2008 Best Ed (TV seriál)
Hranice (TV seriál)
Shifting Waters (S02E12)
2004 ReGenesis (TV seriál)
Faint Hope (S01E07)
The Trials (S01E06)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Mstitel (S07E09)
2002 Hvězdná brána (TV seriál)
Hrdinové (S06E08)
2001 Krajní meze (TV seriál)
Neuroskop (S07E14)
2000 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Force Majeure (S04E21)
1994 Směr jih (TV seriál)
Pizzas and Promises (S01E06)
1993 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Kiss Kiss Bang Bang (S03E27)

Dokumentární

2005 Comedy Gold (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky