foto

Patrick McKenna

  • nar. 8.5.1960 (59 let)
    Hamilton, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Masked Saint
2012 Margarita
2010 Everywhere
Rosie Takes the Train
2008 Vezmeš si mě? (TV film)

TV seriály

2018 Esme & Roy (TV seriál)
Insomnia (TV seriál)
The Big Bang (E01)
2017 Hotel Transylvánie: Seriál (TV seriál)
Zataženo, občas trakaře (TV seriál)
2016 Zhu Zhu (TV seriál)
2014 Remedy (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Nábřeží 2. část (S08E02)
Nábřeží 1. část (S08E01)
2013 Hard Rock Medical (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
Bed One (S02E07)
2010 Veverka Strašpytel (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdochova totožnost (S03E01)
2009 The Ron James Show (TV seriál)
2008 Best Ed (TV seriál)
2004 ReGenesis (TV seriál)
Faint Hope (S01E07)
The Trials (S01E06)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Mstitel (S07E09)
2002 Hvězdná brána (TV seriál)
Hrdinové (S06E08)
2000 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Force Majeure (S04E21)
1993 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Kiss Kiss Bang Bang (S03E27)

Dokumentární

2005 Comedy Gold (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace