foto

Christine Horne

  • nar. 14.12.1981 (38 let)
    Aurora, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hot Flash
White Lie
2018 Our House
The Go-Getters
2017 Darken
2016 Ledaže
2015 How to Plan an Orgy in a Small Town
Hyena Road
2013 Borealis (TV film)
Sex po dětech
Tru Love
2012 Margarita
2011 Befriend and Betray (TV film)
2010 The Untitled Work of Paul Shepard
2008 Othello (TV film)
2007 Tvář anděla

TV seriály

2020 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Staring Blindly into the Future (S13E11)
2018 Legion (TV seriál)
Chapter 9 (S02E01)
American Crime Story (TV seriál)
Muž, který žil módou (S02E01)
2016 Degrassi: Next Class (TV seriál)
Dark Matter (TV seriál)
But First, We Save the Galaxy (S02E13)
2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Závada v systému (S01E05)
Saving Hope (TV seriál)
Beasts of Burden (S04E02)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
24 hodin do konce světa (S09E05)
2014 Remedy (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
Waves (S04E10)
2013 Played (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
La Fae Époque (S04E07)
Of All the Gin Joints (S04E06)
Let the Dark Times Roll (S04E05)
další epizody (5)
2012 Cybergeddon (TV seriál)
2011 Kingová (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Žhář (S02E04)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
2009 Flashpoint (TV seriál)
One Wrong Move (S02E10)
2007 Dresden (TV seriál)
Things That Go Bump (E11)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)

Dokumentární

2012 Příběhy, které vyprávíme

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky