foto

Polly Morgan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Lucy in the Sky
2018 6 Balloons
Spinning Man
2017 Slumber
2016 Zásah do vztahu
2014 Za láskou do Paříže
2013 Život mé sestry
2012 Junkie

TV seriály

2019 Legion (TV seriál)
Chapter 23 (S03E04)
Chapter 21 (S03E02)
2018 Strange Angel (TV seriál)
Dance of the Earth (S01E05)
Ritual of the Rival Tribes (S01E03)
Legion (TV seriál)
Chapter 19 (S02E11)
Chapter 17 (S02E09)
Chapter 16 (S02E08)
další epizody (6)
2016 The A Word (TV seriál)
Goodbye (S01E05)
Sleepover (S01E04)
2015 From Darkness (TV seriál)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace