foto

Zivko Anocic

  • nar. 13.5.1981 (39 let)
    Osijek, Chorvatsko, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Duboki rezovi
Mali
Smrt bijela kost
2015 Básník, který málem zabil Hitlera
2013 Kovbojové
Nije sve u lovi
Šuti
2011 Fleky
Zima
2010 72 dní
Zůstane to mezi námi
2006 Ne pitaj kako! (TV film)

TV seriály

2011 Loza (TV seriál)
2006 Bibin svijet (TV seriál)
Odmori se, zasluzio si (TV seriál)
2005 Kad zvoni? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky