foto

Pessi Levanto

  • nar. 1973

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Se mieletön remppa
2019 Psychosia
2018 Swingers
Země nadějí
2017 Saattokeikka
2016 Třídní sraz po finsku 2 - Rozlučka se svobodou
2015 Armi elää!
Porodní bába
Tuolla puolen
2014 Mainio herra Iloinen
The Swedish Moment
2013 Rölli ja kultainen avain
2012 Index lásky
2011 Ei valoa tunnelissa (TV film)
2010 Veijarit
2009 Havukka-ahon ajattelija
Křídla & Zuby (studentský film)
2008 Päätalo
Rozkaz
Întâlniri încrucișate
2007 Sooloilua
2004 Parinvaihto (studentský film)
2003 Käytösrangaistus (studentský film)

TV seriály

2017 Presidentti (TV seriál)
Itsenäisyyspäivä (E12)
Kansakunnan etu (E11)
Helsinki Summit (E10)
další epizody (12)
2015 Joulukalenteri: Kadonneiden lahjojen tapaus (TV seriál)
2009 Juurikasvua (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Uutishuone (TV seriál)
Pelkistettyä todellisuutta (E12)
Njet, njet (E11)
Syksyn sävel (E10)
další epizody (12)

Dokumentární

2016 Isäni tähtien takaa
Toveri, missä olet nyt?
2015 Marzia, moje přítelkyně
2014 Fånge i Mumindalen
2013 Sel8nne
2012 Den Unga Schjerfbeck
2010 Göringin sauva
2008 Bam
2006 Neljäs tuoli
2005 Hetket jotka jäivät
2004 Vesivärejä

Host

TV pořady

2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky