foto

Samuel Child

  • nar. 14.4.1976 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Thompsonovi: Hlad po krvi
2011 Brown Bookstore, The (TV film)
Mudman, The
2010 Piraňa 3D
The Violent Kind
2008 Zlomyslný apríl
2007 Marked
Revolution Summer
Still Lives
2006 Hamiltonovi
Lurking in Suburbia

TV seriály

2012 Castle na zabití (TV seriál)
47 vteřin (S04E19)
2010 Událost (TV seriál)
2009 Electric Spoofaloo (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Zamoření (S04E24)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Čas vypršel (S04E04)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Brown Bookstore, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace