foto

Rozonda 'Chilli' Thomas

  • nar. 27.2.1971 (48 let)
    Atlanta, Georgia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Marshall
2001 Profesionál
2000 A Diva's Christmas Carol (TV film)
Love Song (TV film)
Sněhová kalamita
1997 Ona a on
1994 House party 3

TV seriály

2011 Single Ladies (TV seriál)
2003 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Otřásl si se mnou (S05E22)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 The Parkers (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)

Hudební videoklipy

2013 J. Cole feat. TLC - Crooked Smile (hudební videoklip)
2003 TLC: Damaged (hudební videoklip)
TLC: Turntable (hudební videoklip)
2002 TLC: Girl Talk (hudební videoklip)
TLC: Hands Up (hudební videoklip)
1999 TLC: Dear Lie (hudební videoklip)
TLC: No Scrubs (hudební videoklip)
TLC: Unpretty (hudební videoklip)
1995 TLC: Red Light Special (hudební videoklip)
TLC: Waterfalls (hudební videoklip)
Various Artists - Freedom (hudební videoklip)
1994 TLC: Creep (hudební videoklip)
1993 TLC: Get It Up (hudební videoklip)
1992 TLC: Ain't 2 Proud 2 Beg (hudební videoklip)
TLC: Baby-Baby-Baby (hudební videoklip)
TLC: Sleigh Ride (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 Girls Cruise (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky