foto

Jakub Halousek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Vánoční svatba sněhuláka Karla
2014 Strom
2013 Proces (divadelní záznam)
2001 Okénka

TV seriály

2016 Povídání o mamince a tatínkovi (TV seriál)
Jak jsem se konečně narodil (E07)
Jak babička Coco na sebe vyzradila tajemství (E06)
Jak přiletěly dvě papírové vlaštovky (E05)
další epizody (7)
2013 Dámi / Nedámi (TV seriál)
Nevinné lži (TV seriál)
Hvězdička (S01E04)

Dokumentární

2018 Okupácia 1968
Surovost života a cynismus fantazie Vratislava Effenbergera
2017 Hudba Zdeněk Liška (TV film)
Nezkrotitelný Kotík (TV film)
Člověk, to je věda (TV seriál)
Jestřábi a Hrdličky (E05)
Toxoplasma: řídí nás parazit? (E02)
2016 Arzenál (TV seriál)
50 % (E07)
Amatérský film (E06)
Příchozí z temnot (E03)
další epizody (4)
Heidegger in Auschwitz
Český žurnál (TV seriál)
Krtek a Lao-c' (E20)
Exekuce (E18)
2015 Pára nad řekou
Český žurnál (TV seriál)
Matrix AB (E12)
2014 Český žurnál (TV seriál)
Obnažený národ (E10)
Dělníci bulváru (E06)
2013 Mých posledních 150 000 cigaret (TV film)
Návrat do Adriaportu
Čí je moje dítě?
Příběhy slavných (TV seriál)
Bróďa (S13E10)
2012 Kousek
2010 Drnovické catenaccio aneb Cesta do pravěku ekonomické transformace
Epochální výlet pana Třísky do Ruska (TV film)
Vše pro dobro světa a Nošovic
2009 Jan Hus - mše za tři mrtvé muže
Mlčeti zlato
Raketa lásky
2008 Válka s mloky (TV film)
2007 Mír s tuleni
2002 Zlopověstné dítě (studentský film)

TV pořady

2015 EXPOminuty 2015 (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Mokrá svatba
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace