foto

Jan Forsström

  • nar. 1975
    Kokkola, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Miami
2013 Egyptská princezna
2011 Hodný syn
2010 Vahtimestari
2009 Poslední kovboj zůstává
2008 Visitors
2007 Heavy Metal
2006 Kunnanjohtaja
Painajaiset (studentský film)
2005 Caasha (TV film)
Matkamuistoja: Cadiz (studentský film)
Matkamuistoja: Dublin (studentský film)
Matkamuistoja: Pariisi (studentský film)
Matkamuistoja: Tanger (studentský film)
Matkamuistoja: Tábor (studentský film)
2003 Ilona (studentský film)
Keinu (studentský film)
2002 Yövieras (studentský film)
2001 Isän kuva (studentský film)

Dokumentární

2004 Iltatähti (studentský film)

Střihačská filmografie

Filmy

2013 Egyptská princezna
2011 Hodný syn
2010 Vahtimestari
2005 Matkamuistoja: Cadiz (studentský film)
Matkamuistoja: Dublin (studentský film)
Matkamuistoja: Pariisi (studentský film)
Matkamuistoja: Tanger (studentský film)
Matkamuistoja: Tábor (studentský film)
2003 Ilona (studentský film)

Dokumentární

2004 Iltatähti (studentský film)
2001 Synapsi etsii toista (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Egyptská princezna
2010 Vahtimestari
2006 Painajaiset (studentský film)
2005 Matkamuistoja: Cadiz (studentský film)
Matkamuistoja: Dublin (studentský film)
Matkamuistoja: Pariisi (studentský film)
Matkamuistoja: Tanger (studentský film)
Matkamuistoja: Tábor (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Láska a hněv

Zvukařská filmografie

Filmy

2005 Matkamuistoja: Tábor (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace