foto

Eva Perkausová

  • nar. 25.3.1994 (23 let)
    Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Modelky s.r.o.
2013 Kameňák 4

TV seriály

2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Utrápený květáček (S04E13)
2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Brutální žihadlo (S01E12)
2015 Znamení koně (TV seriál)
Nový úsvit (S02E03)
Finta (S02E02)
Blue Mystery (S02E01)

TV pořady

2016 Galakoncert Kapky naděje (TV pořad)
Pevnost Boyard (TV pořad)
2015 Show Leoše Mareše (TV pořad)
Svět v barvách (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2008 TOP STAR magazín (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace