foto

Ye-ri Han

  • nar. 23.12.1984 (35 let)
    Čečchon, provincie Severní Čchungčchong, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Minari
2019 Hachijianha
2018 Chaempieon
Gunsan : geowireul noraehada
Inrang
2016 Choiakeui yeoja
Deoteibeul
Haru no jume
Sanyang
2015 Geukjeokin halootbam
Pilleumsidaesarang
2014 Kundo: Čas pomsty
Mlha nad mořem
2013 Gyeongbog
Hwansangsokui geudae
Namjjeukeuro twieo
Seupai
Tichý zabiják
2012 Koria
2011 Choncheolsalin
Dashi taeunago shipuyo, anyange
Pyungbumhan naldeul
2010 Gwi
Hal soo issneun jaga goohara
2009 Bada jjogeuro han bbyeom deo
Kwihyang
Paju
Pooreun gangeun heuleola
2007 Geurimja

TV seriály

2020 Aneun Geon Byeollo Eopjiman (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2019 Nokdukkot (TV seriál)
2018 Seuwichi - sesangeul bakkwora (TV seriál)
2017 Cheongchunsidae (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
další epizody (14)
2016 Cheongchunsidae (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
2015 Sangsanggoyangi (TV seriál)
Yookryongi nareusha (TV seriál)
2013 Yeonwooui yeoreum (TV seriál)
2010 Rodeu neombeowon (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Bijeongsanghoedam (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky