foto

David Zabel

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 The Adversaries (TV film)
2008 Keith

TV seriály

2017 Mercy Street (TV seriál)
House of Bondage (S02E06)
Balm in Gilead (S02E01)
2016 Mercy Street (TV seriál)
The Diabolical Plot (S01E06)
The Haversack (S01E02)
The New Nurse (S01E01)
2013 Betrayal (TV seriál)
Lucky 7 (TV seriál)
2011 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Motor City Blues (E17)
Road to Nowhere (E13)
Key to the City (E12)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Shelter (E10)
Nobody's Home/Unknown Soldier (E03)
Local Hero/Overboard (E02)
2009 Pohotovost (TV seriál)
To, co děláme (S15E18)
Konec služby za 6 minut (S15E17)
Začátek konce (S15E16)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Vyleč sám sebe (S15E07)
Další čtvrtek v okresní (S15E03)
Chicagská metoda (S14E19)
další epizody (4)
2007 Pohotovost (TV seriál)
300 pacientů (S14E10)
Návrat domů (S14E08)
Výpadek (S14E07)
další epizody (7)
2006 Pohotovost (TV seriál)
U Milosrdných (S13E11)
Důvod věřit (S13E08)
Mít koho milovat (S13E03)
další epizody (8)
2005 Pohotovost (TV seriál)
Dům snů (S12E06)
Bezejmenný muž (S12E03)
A jede se dál (S11E22)
další epizody (5)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Čas smrti (S11E06)
Krutost (S11E02)
Normální Abby (S10E20)
další epizody (4)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Ztracená (S10E09)
Vzpomínky na Afriku (S10E05)
Zahraniční záležitosti (S09E20)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Zpětný pohled (S09E10)
Zachovej se jako chlap (S09E04)
Souhvězdí Orionu (S08E18)
další epizody (4)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Quo Vadis (S08E09)
Čtyři úhly pohledu (S08E01)
2000 Černý anděl (TV seriál)
1999 JAG (TV seriál)
Rychlá spravedlnost (S04E12)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Projekt Pathfinder (S06E10)
1998 JAG (TV seriál)
Černá stíhačka (S04E10)

Režijní filmografie

TV seriály

2011 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Motor City Blues (E17)
2009 Pohotovost (TV seriál)
To, co děláme (S15E18)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Vyleč sám sebe (S15E07)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2017 Mercy Street (TV seriál)
House of Bondage (S02E06)
Unknown Soldier (S02E05)
Southern Mercy (S02E04)
další epizody (6)
2016 Mercy Street (TV seriál)
The Diabolical Plot (S01E06)
The Dead Room (S01E05)
The Belle Alliance (S01E04)
další epizody (6)
2013 Betrayal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace