foto

Sharlene Royer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kartel smrti

TV seriály

2019 Charmed (TV seriál)
Touched by a Demon (S01E14)
Arrow (TV seriál)
My Name Is Emiko Queen (S07E10)
2017 Legion (TV seriál)
Chapter 6 (S01E06)
2009 Gentleman, Le (TV seriál)

Dokumentární

2019 Stuntwomen: The Untold Hollywood Story

Host

TV pořady

2011 Kanadská soda (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace