foto

Bruce A. Young

  • nar. 22.4.1956 (62 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Star Trek: Renegades (TV film)
2010 Tři dny ke svobodě
2009 Into Temptation
2006 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Diff'rent Strokes' (TV film)
Eye of the Beholder
Love Is the Drug
2005 Portrét šílenství
2004 U nás na farmě
2002 Dost
Neporazitelný
The Hire: Ticker
2001 Jurský park 3
1999 Angel on Abbey Street
Santa a Pete (TV film)
1996 Fenomén
Propast
1995 Pouta
1994 Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas
In the Line of Duty: The Price of Vengeance (TV film)
Strom snů
Suverén (TV film)
1993 Country Estates (TV film)
Záblesk ve tmě
1992 Lotři
Smrtelné probuzení (TV film)
Základní instinkt
1991 Co se stalo s Baby Jane? (TV film)
Žhavé výstřely
1989 Howard Beach: Making a Case for Murder (TV film)
Nevinný muž
1988 PTT jednotka: Operace Python Wolf (TV film)
1987 Father Clements Story, The (TV film)
Three on a Match (TV film)
1986 Barva peněz
Vůbec nic společného
1985 First Steps (TV film)
1984 Lost Honor of Kathryn Beck, The (TV film)
1983 Heart of Steel (TV film)
Riskantní podnik
1982 Will: The Autobiography of G. Gordon Liddy (TV film)
1981 Zloděj

TV seriály

2009 Zvíře (TV seriál)
2007 Posel ztracených duší (TV seriál)
Delia's First Ghost (S02E19)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Krysa (S01E14)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Ti, co vědí (S02E06)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Kdo je tvůj táta? (S02E05)
2003 Vzkvétající město (TV seriál)
Fearless (S01E16)
Storm Watch (S01E15)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
You Belong to Me (S02E12)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Innocent (S02E07)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
It's True (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
Pointman (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Čerstvé kosti (S02E15)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Out All Night (TV seriál)
The Golden Palace (TV seriál)
1991 Eddie Dodd (TV seriál)
1990 Cop Rock (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Besieged: Part 2 (S02E03)
Besieged: Part 1 (S02E02)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Dáma v modrém (TV seriál)
1984 E/R (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Dark Mist, The

TV seriály

1984 E/R (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace