foto

Kees Van Oostrum

  • nar. 5.7.1953 (66 let)
    Amsterdam, Noord-Brabant, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 The Echo of Being
2016 Broken Vows
2014 Dark Hearts
Where the Road Runs Out
2013 Copperhead
2011 Smooch (TV film)
2010 Christina
Posedlá zlem (TV film)
The Chosen One
The Genesis Code
2009 The Hessen Affair
2008 The Last Word
2006 The Water Is Wide (TV film)
Úžasný den (TV film)
2005 Sněhový zázrak (TV film)
2004 Pomsta ženy středního věku (TV film)
Spartakus (TV film)
2003 Bohové a generálové
2002 Homeward Bound (TV film)
Last Man Club, The
2000 A House Divided (TV film)
Zamilovaný anděl (TV film)
1999 Znáš mé jméno (TV film)
Šílená jízda
1998 Vražedná lilie (TV film)
1997 Dítě Medúzy (TV film)
Old Man (TV film)
1996 Zhubni!
1995 Hajzl (TV film)
Journey (TV film)
Míra viny (TV film)
Oddělené životy
Tajemný anděl paní Frankweilerové (TV film)
1994 Děti tmy (TV film)
Jack Reed 3: Na dosah spravedlnosti (TV film)
Jednou za život (TV film)
Vnitřní nepřítel (TV film)
1993 Danielle Steel: Buď otcem mého dítěte (TV film)
Gettysburg
Men Don't Tell (TV film)
Píseň o smutné lásce (TV film)
There Was a Little Boy (TV film)
1992 Burden of Proof, The (TV film)
In My Daughter's Name (TV film)
Slečna Rose Whiteová (TV film)
Striptérka (TV film)
1991 Long Road Home (TV film)
Never Forget (TV film)
Nežádoucí láska (TV film)
Pohádková babička (TV film)
Syn jitřní hvězdy (TV film)
1990 Incident (TV film)
Lovci slonoviny (TV film)
Slib (TV film)
1989 Den první (TV film)
Gifted One, The (TV film)
Karen Carpenter Story, The (TV film)
1987 Milenka (TV film)
Roses Are for the Rich (TV film)
1986 Něco společného (TV film)
Případ neoprávněného zabití (TV film)
Time to Triumph, A (TV film)
1985 Crime of Innocence (TV film)
Úplné šílenství
1984 Her Life as a Man (TV film)
1981 Nights at O'Rear's

TV seriály

2018 The Fosters (TV seriál)
Where the Heart Is (S05E22)
Turks & Caicos (S05E21)
Meet the Fosters (S05E20)
další epizody (11)
2017 The Fosters (TV seriál)
Contact (S05E03)
Exterminate Her (S05E02)
Resist (S05E01)
další epizody (8)
2016 The Fosters (TV seriál)
Potential Energy (S04E01)
Rehearsal (S03E18)
Sixteen (S03E17)
2014 The Fosters (TV seriál)
Christmas Past (S02E11)
Someone's Little Sister (S02E10)
Leaky Faucets (S02E09)
další epizody (12)
1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Kořeny všeho zla 2/2 (S02E20)
Kořeny všeho zla 1/2 (S02E19)
Zemřít krásná (S02E18)
další epizody (11)
1997 Případ pro Sam (TV seriál)
Sláva kazí charakter (S02E05)
Druhý nejlepší (S02E04)
Oboustranné působení (S02E03)
další epizody (7)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Vcítění (S01E01)
Second Noah (TV seriál)
1993 Návrat do Osamělé Holubice (TV seriál)
1987 Sable (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 A Perfect Man
1985 Het bittere kruid

TV seriály

2017 The Fosters (TV seriál)
Engaged (S05E08)
2015 The Fosters (TV seriál)
It's My Party (S03E06)
1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Smrtící posedlost (S02E16)
1983 Stopař (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2014 Dark Hearts
2013 A Perfect Man
2010 Christina

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky