foto

Gérard Giroudon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dom Juan & Sganarelle (TV film)
2013 Que d´amour ! (TV film)
2011 Cri cosmique, Le
2005 Visite inopportune, Une (TV film)
2003 Les femmes savantes (TV film)
2000 L'avare (TV film)
1999 Le mariage forcé (TV film)
Voleuse de Saint-Lubin, La
Vše začíná dnes
1998 Les fourberies de Scapin (TV film)
1982 Locandiera, La (TV film)
1980 Les Trois soeurs (TV film)
Lettres d'amour sur papier bleu (TV film)
1979 Acteurs de bonne foi, Les (TV film)
Triomphe de l'amour, Le (TV film)
1977 Lorenzaccio (TV film)
Misanthrope, Le (TV film)
1976 Commère, La (TV film)
1974 Chez les Titch (TV film)
1973 Jeanne d'Arc (TV film)

TV seriály

2014 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Coup de tonnerre dans les Corbières (S04E02)
1997 P.J. (TV seriál)
1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
1974 Gil Blas de Santillane (TV seriál)
1973 Moliére (TV seriál)

Divadelní záznam

2006 Fables de La Fontaine (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky