foto

Stephen Joffe

  • nar. 23.8.1991 (29 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2022 1UP
2019 Trapped: The Alex Cooper Story (TV film)
Who You Know
2017 White Night
2015 Life
2014 Bang Bang Baby
The Anniversary
Wet Bum
2002 Invaze (TV film)
2000 Frekvence
Špinavá záležitost (TV film)
1999 Detroit Rock City
Milostné dopisy (TV film)
Strom splněných přání

TV seriály

2019 Hudson a Rex (TV seriál)
Starý pes a nové kousky (S02E18)
2017 Alias Grace (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Mistr Lovecraft (S10E16)
2016 Slasher (TV seriál)
Sám sobě kopeš hrob (S01E02)
Oko za oko (S01E01)
2014 Max and Shred (TV seriál)
2009 Overruled! (TV seriál)
2007 Poslední novinky (TV seriál)
2000 P.R. (TV seriál)
1999 Bouře století (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1998 Noddy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky