foto

Fita Benkhoff

  • nar. 1.11.1901
    Dortmund, Severní Porýní-Vestfálsko, Německá říše
  • zem. 26.10.1967 (65 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Frühling in Baden-Baden (TV film)
1966 Geisterkomödie (TV film)
Raub der Sabinerinnen, Der (TV film)
1965 Geisterkomödie - Eine unwahrscheinliche Komödie (TV film)
1964 Das Eheanbahnungsinstitut (TV film)
Ein Engel namens Schmitt (TV film)
1963 Haus der Schönheit (TV film)
Lásce se musíte učit
Schmetterlingsschlacht, Die (TV film)
1961 Bei Pichler stimmt die Kasse nicht
Erinnerst du dich? (TV film)
1960 Ingeborg
1959 Immer die Mädchen
Liebe, Luft und lauter Lügen
Sommer, den man nie vergißt, Ein
1958 Ist Mama nicht fabelhaft?
Majestät auf Abwegen
1957 ...und die Liebe lacht dazu
Europas neue Musikparade 1958
Familie Schimek
Zwei Herzen voller Seligkeit
1956 Dany, bitte schreiben Sie
Der Bettelstudent
Erste Frühlingstag, Der
Opernball
Wenn wir alle Engel wären
1955 Der Hauptmann und sein Held
Drei Mädels vom Rhein
Herz voll Musik, Ein
Himmel ist nie ausverkauft, Der
Wenn der Vater mit dem Sohne
1954 Auf der Reeperbahn nachts um halb eins
Der Raub der Sabinerinnen
Fräulein vom Amt
Maxie
1953 Fanfaren der Ehe
Muß man sich gleich scheiden lassen?
Singende Hotel, Das
Von Liebe reden wir später
1952 Die Diebin von Bagdad
In München steht ein Hofbräuhaus
Pension Schöller
Tanzende Sterne
Wenn abends die Heide träumt
1951 Die Frauen des Herrn S.
Die Mitternachtsvenus
Durch dick und dünn
Hilfe, ich bin unsichtbar
1950 Das gestohlene Jahr
Kein Engel ist so rein
Melodie des Schicksals
Taxi-Kitty
1949 Bobří kožich
Freitag, der 13.
Krach im Hinterhaus
1948 Die Zeit mit dir
Morgen ist alles besser
1945 Der Scheiterhaufen
1944 Ich brauche dich
Ich habe von dir geträumt
1943 Johann
1942 Má přítelkyně Josefína
So ein Früchtchen
1941 Brigita řádí
Immer nur-Du!
Paní Luna
1940 Casanova heiratet
Das Fräulein von Barnhelm
Ihr Privatsekretär
Was wird hier gespielt?
1939 Drunter und drüber
Ples v opeře
Schneider Wibbel
Spaßvögel
Zlatá maska
1938 Diskretion - Ehrensache
Heiratsschwindler
Petermann ist dagegen
Samé lži
Schüsse in Kabine 7
1937 Když ženy mlčí
Manéž
Rozmary lásky
Stimme des Blutes
1936 Boccaccio
Diener lassen bitten
Moral
Nesmělý Casanova
Pomoc, žena řádí!
Straßenmusik
1935 Ammenkönig, Der
Bohové se baví
Ein Kind, ein Hund, ein Vagabund
Henker, Frauen und Soldaten
Liebeslied
Werft zum Grauen Hecht, Die
1934 Alte Kameraden
Charleys Tante
Der Meisterboxer
Die Medaille
Die beiden Seehunde
Die rosarote Brille
Dědictví v Pretorii
Děvče víří světem
Heinz im Mond
Kleinen Verwandten, Die
Krach um Jolanthe
Lottchens Geburtstag
Mutter und Kind
Schwarzer Jäger Johanna
Was bin ich ohne Dich
Zlato
1933 Der Störenfried
Der streitbare Herr Kickel
Ideale Wohnung, Eine
1931 Schachmatt

TV seriály

1960 Es ist soweit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace