foto

Georgia Engel

  • nar. 28.7.1948
    Washington, District of Columbia, USA
  • zem. 12.4.2019 (70 let)
    Princeton, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Groomzilla (TV film)
2013 Machři 2
2011 Family Album (TV film)
2010 Lovecká sezóna 3
2008 Lovecká sezóna 2
2007 Boog and Elliot's Midnight Bun Run
2006 Lovecká sezóna
2002 Prostě sexy
2001 Dr. Dolittle 2
1989 Příznaky života
1985 Papa Was a Preacher
Starostliví medvídci
1981 Creole
1980 Day the Women Got Even, The (TV film)
1978 A Love Affair: The Eleanor and Lou Gehrig Story (TV film)
1972 Un homme est mort
1971 Taking Off

TV seriály

2012 Unsupervised (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Get the Girl (S08E19)
Last Day in Florida (S08E18)
Test the Store (S08E17)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1998 Herkules (TV seriál)
1997 Perné dny (TV seriál)
1996 Arnoldovy patálie (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
1991 Hi Honey, I'm Home (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1984 Pohádky bratří Grimmů a příběhy z pohádkových knih (TV seriál)
1983 Jennifer Slept Here (TV seriál)
1980 Goodtime Girls (TV seriál)
1979 Associates, The (TV seriál)
CBS Library (TV seriál)
Mork & Mindy (TV seriál)
Exidor's Wedding (S02E16)
The Exidor Affair (S02E14)
1977 Betty White Show, The (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
The Last Show (S07E24)
Lou Dates Mary (S07E23)
Mary's Big Party (S07E22)
další epizody (8)
1976 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Look at Us, We're Walking (S07E13)
Murray Can't Lose (S07E10)
My Son, the Genius (S07E07)
další epizody (11)
1975 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Ted's Tax Refund (S06E12)
Mary Richards Falls in Love (S06E11)
Lou Douses an Old Flame (S06E10)
další epizody (15)
1974 Rhoda (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
An Affair to Forget (S05E15)
A Girl Like Mary (S05E14)
A Son for Murray (S05E12)
další epizody (15)
1973 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Almost a Nun's Story (S04E14)
We Want Baxter (S04E12)
Lou's First Date (S04E08)
další epizody (7)
1972 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Rhoda Morgenstern: Minneapolis to New York (S03E14)

Host

TV pořady

2018 Betty White: First Lady of Television (TV pořad)
2012 Katie (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1983 Reading Rainbow (TV pořad)
This Is Your Life (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1976 Jacksons, The (TV pořad)
The Captain and Tennille (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
Tony Orlando and Dawn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky