foto

Roy Billing

  • nar. 1947
    Ruawai, Northland, Nový Zéland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Beast No More
Occupation
2015 Manny Lewis
2014 A Lady & A Robot
Budižkničemu
Jack Irish: Dead Point (TV film)
2013 Cliffy (TV film)
Mystery Road
2012 Jack Irish: Bad Debts (TV film)
Jack Irish: Black Tide (TV film)
2011 A Heartbeat Away
Swerve
Underbelly Files: Infiltration (TV film)
2010 Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka
2009 Boys on Film 1: Hard Love
Charlie & Boots
Dear Diary
2008 $9.99
Valentine's Day (TV film)
2007 Boys Own Story
Jackie Jackie (TV film)
Nekončící nebe
Razzle Dazzle: A Journey Into Dance
Spike Up
The Rose of Ba Ziz
2006 Aquamarine
Bet, The
Out of the Blue
2005 Hell Has Harbour Views (TV film)
Small Claims: White Wedding (TV film)
Very Barry Christmas, A (TV film)
2004 Strange Bedfellows
Thunderstruck
2003 Skin & Bone
2002 Rabbit Proof Fence
Černí a bílí
2001 Když se duchové zlobí (TV film)
2000 Kouzelný puding
Mise v ohrožení
1999 Erskineville Kings
Siam Sunset
1998 Ďáblova duše
1997 Doing Time for Patsy Cline
Lizzie je poklad
1996 Děti revoluce
1994 Dallas Doll
Roly Poly Man, The
1991 Gotcha
Old Scores
1990 Dobyvatel jižních moří (TV film)
1989 Zilch!
1986 Queen City Rocker
1985 Came a Hot Friday
1984 Other Halves
1983 Poslední pirát
Strata
1982 Beyond Reasonable Doubt
The Scarecrow

TV seriály

2018 Jack Irish (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2017 Sisters (TV seriál)
2016 Jack Irish (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2013 Elegant Gentleman's Guide to Knife Fighting, The (TV seriál)
2010 Cops LAC (TV seriál)
Rake (TV seriál)
2009 Ostré jako břitva (TV seriál)
The Loved Ones (S02E13)
Oh Lucky Man (S02E12)
The Brotherhood (S02E11)
další epizody (13)
2008 Packed to the Rafters (TV seriál)
2007 Chandon Pictures (TV seriál)
2005 Headland (TV seriál)
Temné příběhy (TV seriál)
2003 Fat Cow Motel (TV seriál)
2002 Bad Cop, Bad Cop (TV seriál)
Don't Blame the Koalas (TV seriál)
Dossa and Joe (TV seriál)
The Strip (TV seriál)
2001 Always Greener (TV seriál)
Náš tajný život (TV seriál)
1999 Dog's Head Bay (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1997 Letecká společnost Big Sky (TV seriál)
Oddělení vražd (TV seriál)
Wildside (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1994 Over the Hill (TV seriál)
Přísně tajná mise (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 Time Trax (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
Záchranáři (TV seriál)
1988 Erebus: The Aftermath (TV seriál)
Home and Away (TV seriál)
1987 Hey Dad..! (TV seriál)
1984 Děti ze Síria (TV seriál)
Inside Straight (TV seriál)
1982 Pod horou (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)

Dokumentární

2012 Utopia Girls (TV film)

Host

TV pořady

2000 Variety Show at the End of the World (TV pořad)
1990 Nightline (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace