foto

Carolin Otto

  • nar. 7.12.1962 (56 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2006 Aphrodites Nacht
2003 Ein Wunder, bitte
1996 Pi - Die Polizistin

TV seriály

1990 Achterbahn (TV seriál)

Dokumentární

2009 Bílá vrána
2006 Hannah Arendt - Das Mädchen aus der Fremde (TV seriál)
2004 Kant für Anfänger (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Lena Lorenz - Zwei Väter (TV film)
2016 Lena Lorenz - Ein Fall von Liebe (TV film)
Lena Lorenz - Von weit her (TV film)
2006 Aphrodites Nacht
1996 Pi - Die Polizistin

TV seriály

2018 Bier Royal (TV seriál)
2015 Lena Lorenz (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2006 Hannah Arendt - Das Mädchen aus der Fremde (TV seriál)
2004 Kant für Anfänger (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2005 Das Duo - Blutiges Geld (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace