foto

Claudio Gora

  • nar. 27.7.1913
    Janov, Itálie
  • zem. 13.3.1998 (84 let)
    Rocca Priora, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Chobotnice 8 (TV film)
1991 Rossini! Rossini!
Vacanze di Natale '91
1988 Piccole stelle
1987 Padroni dell' estate, I
1985 Sono un fenomeno paranormale
1982 Conte Tacchia, Il
Vím, že víš, že vím
1981 Colpo di grazia alla sezione III (TV film)
Lion of the Desert
Nella città perduta di Sarzana
1978 Indagine su un delitto perfetto
1977 Belva col mitra, La
Napoli si ribella
1976 Paní z neděle
1975 Das Netz
Guerre de pétrole n'aura pas lieu, La
La polizia accusa: il servizio segreto uccide
Manhunt in the City
Proč je zabit soudce
Šimon a Matouš
Úctyhodní lidé
Zvláštní oddělení
1974 Piatto piange, Il
1973 Buona parte di Paolina
Dio, sei proprio un padreterno!
Jeptišky od sv. Archanděla
Policie se dívá
Provaci anche tu, Lionel
Skalpel v rukou bílé mafie
1972 Abuso di potere
Rosina Fumo viene in città... per farsi il corredo
Sedm krvavých orchidejí
Valeria dentro e fuori
1971 Belve, Le
Equinozio
Io non spezzo... rompo
Non commettere atti impuri
Přiznání policejního komisaře prokurátorovi republiky
Sacco a Vanzetti
Siamo tutti in liberta provvisoria
1970 Cran d'arrêt
Strogoff
1969 Armáda pěti mužů
Nebeská vila
Strada senza uscita
Zingara
1968 Diabolik
Età del malessere, L'
Medico della mutua, Il
Temptation
1967 John il bastardo
Scatenato, Lo
1966 Crudeli, I
Nostri mariti, I
Saint prend l'affût, Le
Un angelo per Satana
1965 Chaloupka strýčka Toma
I complessi
Made in Italy
Uomini dal passo pesante, Gli
Via Veneto
1964 Appuntamento a Dallas
Conseguenze, Le
Cover Girls
...e la donna creò l'uomo
Gibraltar
Moje žena
Monsieur
Smrtelné paprsky dr. Mabuseho
Treno del sabato, Il
Voci bianche, Le
1963 Gidget Goes to Rome
Imbroglioni, Gli
Nejkratší den
Veronský proces
1962 Figlio di Spartacus, Il
La Poupée
Matyáš Sandorf
Quattro notti con Alba
Sváteční vyjížďka
Ultimatum alla vita
Válečník ze Sieny
1961 A porte chiuse
Fantasmi a Roma
Gioventù di notte
Hommes veulent vivre, Les
Pavé de Paris, Le
Spade senza bandiera
Una Vita difficile
1960 Adua a její družky
I dolci inganni
Já, delfín
Un Amore a Roma
Via Margutta
Všichni domů
1959 Zatracený malér
1958 Gardový seržant
Venere di Cheronea, La
1956 Canto dell'emigrante, Il
Marie-Antoinette reine de France
1953 Fanciulle di lusso
1952 Isola di Montecristo, L'
1948 Contrabbandieri del mare, I
Věznice parmská
1946 Io t'ho incontrata a Napoli
Modelle di via Margutta, Le
Preludio d'amore
Sinfonia fatale
1945 Dieci comandamenti, I
Nessuno torna indietro
1944 Il fiore sotto gli occhi
Resurrezione
Squadriglia bianca
1943 L'amico delle donne
Mater Dolorosa
Storia di una capinera, La
1942 Documento Z-3
Dove andiamo, signora?
Quarta pagina
Signorinette
1941 È caduta una donna
Korunovaná láska
1940 Amami, Alfredo!
Bazar delle idee, Il
Melodie eterne
Ricchezza senza domani
1939 Torna, caro ideal!
Trappola d'amore

TV seriály

1992 Schloß Hohenstein - Irrwege zum Glück (TV seriál)
1986 Boss,Il (TV seriál)
Quando arriva il giudice (TV seriál)
1978 I problemi di Don Isidro Parodi (TV seriál)
Sam et Sally (TV seriál)
1976 Alle origini della mafia (TV seriál)
1975 Bufera, La (TV seriál)
Jo Gaillard (TV seriál)
1972 I Nicotera (TV seriál)
1971 Svědkové, kteří nepromluví (TV seriál)
1970 I giovedì della signora Giulia (TV seriál)
1969 Jekyll (TV seriál)
Nero Wolfe (TV seriál)
1966 Korzáři (TV seriál)
1965 Život Dantův (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace