foto

Robert Axelrod

  • nar. 29.5.1949
    New York City, New York, USA
  • zem. 7.9.2019 (70 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Induced Effect
2018 Tales of Frankenstein
The Blazing World
2017 The Clapper
2016 Boonville Redemption
Vanquisher, The
2014 M.M.P.R.
2013 Valibation
2012 Monday Morning
2011 Fist of the North Star: The Ray Saga
Fist of the North Star: The Souther Saga
Fist of the North Star: The Toki Saga
2009 Fist of the North Star: The Shin Saga
Revenant
2008 Safety First: The Rise of Women!
2004 Ghost in the Shell 2: Innocence
Poslední výstřel
2003 Deep Freeze
Exorcism
Záře lesa
2002 Light in the Darkness, A
TheCampusHouse.com
2001 Lední medvídek
Metropolis
2000 Digimon
1999 Znamení smrti
1998 Fatal Pursuit
1996 Kidó senši Gundam: Dai 08 MS šótai
1995 Power Rangers: Film
Tokyo Mafia
Zásah tornáda
1994 Taxi Dancers
1993 Beyond Fear
Rule No. 3
1992 Kouzelník
1991 Killer's Edge, The
Zeiramu
1990 Bourák Jake
Chance
The Adventure Machine (TV film)
1989 Adventures of Manxmouse, The
Fortress of Amerikkka
Midnight
Msta
The Miracles of Jesus
Věci, o kterých se nemluví
1988 Lords of Magick, The
Sliz
The Big Turnaround
1987 A Chucklewood Easter (TV film)
Bates Motel (TV film)
Manie-Manie: Meikjú monogatari
Nebezpečná zóna
Touha smrti 4: Tvrdý zákrok
Vesmírný detektiv
Úkladná vražda
1986 Bad Guys
Murphyho zákon
Sorority House Massacre
Terror on Alcatraz
1985 Alenka v říši divů (TV film)
Victims!
1984 Katka
SF Šinseiki Lensman
1976 Šmoulové a kouzelná flétna

TV seriály

2014 The Neighbors (TV seriál)
2010 Bite Me (TV seriál)
2007 Tim and Eric Awesome Show, Great Job! (TV seriál)
2002 Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
2001 Power Rangers Time Force (TV seriál)
Transformers: Robots in Disguise (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Lítost (S07E12)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
1999 Digimon (TV seriál)
Power Rangers Lost Galaxy (TV seriál)
The Big O (TV seriál)
1998 Power Rangers In Space (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Za správnou věc (S03E03)
1997 Beetleborgs Metallix (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Prvotní křik (S02E02)
1996 Power Rangers Zeo (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Rio Reno (S04E16)
1995 Charlie Grace (TV seriál)
1994 Spiderman (TV seriál)
1993 Journey to the Heart of the World (TV seriál)
Strážci vesmíru (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Věčná paměť (S02E12)
1985 Robotech (TV seriál)
1984 Fušigi na koala Blinky (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1983 Still the Beaver (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky