foto

Kyeong Jin

  • nar. 23.7.1972 (48 let)
    Masan, provincie Jižní Kjongsang, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Jipuragirado jabgo sipeun jibseungdeul
2018 Leseulleo
Mokgyeokja
2017 Ssunkiseuteu paemilli
2016 Maseuteo
2015 Amsal
Daebaewoo
Eunmilhan yoohok
Veterán
Yeoljung gateun sori hago itne
2014 Seullowoo bidio
2013 Gamshijadeul
Paparoti
2012 Misseu GO
Yeolyeodeolb, yeolahob
2011 Booleojin hwasal
Dalbit gileoolligi
Geulreobeu
Hedeu
Oneul
2010 Bangawoon salinja
2009 Itaewon salinsageon
Narara penggwin
2008 Geunyeodeurui bang
2006 Domabaem
Eumrang seosaeng
2004 Eorin shinbu
Geunyeoreul midji maseyo
Miso
2001 Nado anaega isseosseumyeon johgessda
Paradaiseu billa
2000 Panna svlečená do naha svými nápadníky

TV seriály

2019 Wen aiga boassne (TV seriál)
2018 Hanaboonin naepyeon (TV seriál)
2017 Eonteochibeul (TV seriál)
2016 Dongnaeeui yeongwoong (TV seriál)
Gohoeui byeoli bitnaneun bame (TV seriál)
Hamburo aeteuthage (TV seriál)
Kaerieoleul kkeuneun yeoja (TV seriál)
Nangmandagteo Kimsaboo (TV seriál)
2015 Beulreodeu (TV seriál)
Neoreul saranghan shigan (TV seriál)
O mai bineoseu (TV seriál)
Pinokio (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (6)
2014 Cham joheun sijeol (TV seriál)
Cheongugeui nunmul (TV seriál)
Doen sonyeo (TV seriál)
Gwaenchana, sarangiya (TV seriál)
Pinokio (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (14)
2013 Bbaseukket bol (TV seriál)
Goot dakteo (TV seriál)
Gugaui seo (TV seriál)
Yeowangui kyosil (TV seriál)
2012 Himnaeyo mister Gim (TV seriál)
Neongkuljjae gulleoon danshin (TV seriál)
Sesang eodiedo eobneun chakhan namja (TV seriál)
Yooryung (TV seriál)
2011 Jangmiui junjaeng (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky