foto

Eleanor Roosevelt

  • nar. 11.10.1884
    New York City, New York, USA
  • zem. 7.11.1962 (78 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1940 Pastor Hall

TV seriály

1959 Sunday Showcase (TV seriál)
1957 Portraits of Power (TV seriál) - a.z.

Dokumentární

2018 Máme jasno (TV seriál) - a.z.
Monogamie (S01E03) - a.z.
2015 Qui êtes-vous, Eleanor Roosevelt ? - a.z.
2014 The Roosevelts: An Intimate History (TV seriál) - a.z.
2013 The March (TV film) - a.z.
2012 Edward a George - dva bratři, jeden trůn (TV film) - a.z.
Sind wir bald zu viele? - a.z.
2003 Churchill (TV film) - a.z.
1951 Näin syntyi nykypäivä... 1900-1950
1945 Universal Newsreel

Host

TV pořady

1957 The Frank Sinatra Show (TV pořad)
The Mike Wallace Interview (TV pořad)
1953 Person to Person (TV pořad)
1950 The Bob Hope Show (TV pořad)
The Colgate Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky