foto

Paul von Hindenburg

  • nar. 2.10.1847
    Posen, Prusko, Německá říše
  • zem. 2.8.1934 (86 let)
    Neudeck, Prusko, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

1964 Men in Crisis (TV seriál) - a.z.

Dokumentární

2014 Apokalypsa: 1. světová válka (TV seriál) - a.z.
Běsnění (E04) - a.z.
Strach (E02) - a.z.
2012 10 věcí, které nevíte (TV seriál) - a.z.
Hindenburg a Hitler (TV film) - a.z.
Osudové dny 1. světové války (TV seriál) - a.z.
Bitva národů (E03) - a.z.
2011 Poslední tajemství Třetí říše (TV seriál) - a.z.
2009 Deník 1939 - 1945 - Druhá světová válka (TV seriál) - a.z.
Druhá světová válka v barvě (TV seriál) - a.z.
2008 Hitlerovi bodyguardi (TV seriál) - a.z.
Století válek (TV seriál) - a.z.
Příprava na další válku (E03) - a.z.
Revoluce a vykoupení (E02) - a.z.
2004 Devátá - a.z.
2003 První světová válka (TV seriál) - a.z.
Poslední hazard Německa (E09) - a.z.
Revoluce (E08) - a.z.
Připoutáni k mrtvole (E05) - a.z.
1994 Století válek (TV seriál) - a.z.
1973 Double Headed Eagle: Hitler's Rise to Power 1918-1933 - a.z.
Svět ve válce (TV seriál) - a.z.
Nové Německo (E01) - a.z.
1953 Bis fünf nach zwölf - Adolf Hitler und das 3. Reich - a.z.
1951 Näin syntyi nykypäivä... 1900-1950
1950 Herrliche Zeiten - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky