foto

Stephen Hogan

  • nar. Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Udham Singh
2020 Dračí země
2018 We Have Always Lived in the Castle
2017 Mladý Karl Marx
Stopy spravedlnosti
2016 Jarhead 3: The Siege (TV film)
Pokušitel
2013 Dracula: The Dark Prince
The Sweeter Side of Life (TV film)
2012 Earthbound
2011 Kingdom of Dust
2008 Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel
2003 Benedict Arnold: A Question of Honor (TV film)
1999 Vicious Circle (TV film)
1996 Ve jménu IRA
1995 Plant, The (TV film)

TV seriály

2017 Kat and Alfie: Redwater (TV seriál)
2016 Harley a Davidsonovi (TV seriál)
2015 X-company (TV seriál)
Chaos (S01E04)
2011 Injustice (TV seriál)
Pravěk útočí (TV seriál)
In der guten alten Zeit (S05E03)
2008 Tudorovci (TV seriál)
Vlastizrada (S02E09)
Státní záležitosti (S02E07)
Definice lásky (S02E06)
2006 The Line of Beauty (TV seriál)
2005 Totally Frank (TV seriál)
2004 Chosen (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1980 Take the High Road (TV seriál)

Dokumentární

2012 Záchrana Titanicu (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky