foto

Jonathan Watson

  • nar. Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Let Us Prey
2013 Rubenesque (TV film)
Sviňák
2009 New Town (TV film)
2002 Solid Geometry (TV film)
1999 Zápas
1985 Girl in the Picture, The
1983 Místní hrdina

TV seriály

2019 Two Doors Down (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
Episode 4 (S04E04)
další epizody (6)
2018 Two Doors Down (TV seriál)
Alan and Michelle (S03E06)
Party Pieces (S03E05)
Fish Friday (S03E04)
další epizody (6)
2016 Two Doors Down (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (13)
2014 Mountain Goats (TV seriál)
2013 Bob Servant Independent (TV seriál)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
2007 Humf (TV seriál)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
1994 Ferguson Theory, The (TV seriál)
The Tales of Para Handy (TV seriál)
1988 Rab C. Nesbitt (TV seriál)
1987 The Houseman's Tale (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Naked Video (TV seriál)
1985 Summer Season (TV seriál)
1984 City Lights (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1973 Sutherland's Law (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1986 Naked Video (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky