foto

Tracie Savage

  • nar. 7.11.1962 (56 let)
    Ann Arbor, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Loretta
1982 Pátek třináctého 3
1981 Ďábel a Max
1975 Friendly Persuasion (TV film)
Legend of Lizzie Borden, The (TV film)
1974 Teror na 40. podlaží (TV film)
Větrná smršť (TV film)

TV seriály

2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
První pondělí (TV seriál)
1980 Here's Boomer (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
Once an Eagle (TV seriál)
1975 Three for the Road (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)

Dokumentární

2017 Friday the 13th Part 3: The Memoriam Documentary
2013 Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace