foto

Jeffrey Rogers

  • nar. 2.7.1963 (56 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Karate Kid 2
1984 Pátek třináctého 4
Surf II
Young Hearts (TV film)
1982 Pátek třináctého 3

TV seriály

2014 Chicago P.D. (TV seriál)
The Price We Pay (S01E07)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace