foto

Aku Hirviniemi

  • nar. 5.12.1983 (34 let)
    Riihimäki, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Varasto 2
2017 Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset
Neznámý voják
2016 Třídní sraz po finsku 2 - Rozlučka se svobodou
2015 Třídní sraz po finsku
2014 Kesäkaverit
2013 21 způsobů, jak zničit manželství
Láska, soudruhu
Nuoret nerot (TV film)
2012 Putous-hahmoset, missä he ovat nyt? (TV film)
Tenkrát na severu
2011 Enon opetukset (TV film)
Herra Heinämäki ja Leijonatuuliviiri
Kotirauha
Risto
Varasto
2010 Päivät kuin unta (TV film)
Täällä Pohjantähden alla II
2009 Kivat piipussa (divadelní záznam)
2007 Tali-Ihantala 1944
2006 Pohjaväri
2004 Saara Pitkänen (TV film)
2001 Aleksis Kiven elämä

TV seriály

2016 Kohtuuttomuuksia (TV seriál)
Mitä todella tapahtui (E04)
Ystäviä ja vaikutusvaltaa (E01)
Kynsin hampain (TV seriál)
Vaaliteltan valtaus (E07)
Roba (TV seriál)
Huomenna (S03E10)
Jotain isoa (S03E09)
Viha (S03E08)
další epizody (10)
2015 Roba (TV seriál)
Hyvässä hengessä (S02E10)
Haku päällä (S02E09)
Ilopilleri (S02E08)
další epizody (10)
2013 Taivaan tulet (TV seriál)
Päätöksiä (S03E06)
Kuka on kukin (S03E04)
Full metal jacket (S03E02)
další epizody (4)
2012 Roba (TV seriál)
Metsästäjä (S01E04)
Lapsen parhaat kaverit (S01E03)
Aseistettu ja vaarallinen (S01E02)
další epizody (4)
2011 Klikkaa mua (TV seriál)
Mr. Mallorca kohteessa (TV seriál)
Risto (TV seriál)
Virta (TV seriál)
Oma huone 3/3 (E05)
2008 Presidentin kanslia (TV seriál)
2007 Tasavallan presidentti (TV seriál)

Dokumentární

2014 Aku ja 7 ihmettä (TV seriál)
2011 Näin tehtiin Varasto (TV film)

TV pořady

2018 Jussi Gaala 2018 (TV pořad)
Kupla (TV pořad)
2016 Enbuske, Veitola & Salminen (TV pořad)
Jussi Gaala 2016 (TV pořad) - a.z.
Pitääkö olla huolissaan? (TV pořad)
Saturday Night Live Suomi (TV pořad)
2015 1001 Rikua (TV pořad)
Kingi (TV pořad)
Loirinuotiolla (TV pořad)
Pop 'n' Roll (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad) - mod.
Tuubi (TV pořad)
2013 Hjallis (TV pořad)
Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
Totuuden torvet (TV pořad)
2012 Duudsonit tuli taloon (TV pořad)
Enbuske & Linnanahde Crew (TV pořad)
Harjakaisen & Piisisen talkoot (TV pořad)
Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
Paparazzit (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
Kultainen Venla (TV pořad)
Nyt huudetaan, Leijonat! (TV pořad)
Torilla tavataan - MM-kultajuhlat (TV pořad)
YleLeaks (TV pořad)
2010 Marja Tyrnin Joulushow (TV pořad)
Nenäpäivä-show (TV pořad)
Putous (TV pořad)
Sokkokokki (TV pořad)
Vedetään hatusta (TV pořad)
2009 Ihmebantu (TV pořad)
Miitta-täti (TV pořad)
Pitkä kuuma kesä (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
Urheiluhullut (TV pořad)
2005 Diili (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2015 Kingi (TV pořad)
2012 Paparazzit (TV pořad)
2011 YleLeaks (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace