foto

Niina Lahtinen

  • nar. 23.11.1979 (40 let)
    Riihimäki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen
2017 Ankeisen joulutervehdys (TV film)
Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset
Wendy and The Refugee Neverland
2016 Třídní sraz po finsku 2 - Rozlučka se svobodou
2015 Třídní sraz po finsku
2013 21 způsobů, jak zničit manželství

TV seriály

2020 Keihäsmatkat (TV seriál)
2019 Dospěláci (TV seriál)
Bosslady (E05)
2018 Sunnuntailounas (TV seriál)
Anteeksianto (S01E02)
2017 Downshiftaajat (TV seriál)
Kutsumattomia vieraita (S02E10)
Järkiliitto (S02E09)
Joutsenlauluvaihe (S02E08)
další epizody (10)
Siskonpeti (TV seriál)
Musta joulu (S03E11)
Isänmaa (S03E10)
Kuolema (S03E09)
další epizody (11)
2016 Kynsin hampain (TV seriál)
Väärä tilaisuus (E06)
Siskonpeti (TV seriál)
Rajat (S02E12)
2015 Downshiftaajat (TV seriál)
Uusi alku (S01E10)
Paskaduuni (S01E09)
Viimeinen pari kaapista ulos (S01E08)
další epizody (10)
Siskonpeti (TV seriál)
Nautinto (S02E11)
Kommunikaatio (S02E10)
Arki (S02E09)
další epizody (11)
Roba (TV seriál)
Haku päällä (S02E09)
2014 Siskonpeti (TV seriál)
Loppu (S01E12)
Ilo (S01E11)
Suomalainen nainen (S01E10)
další epizody (12)
Syke (TV seriál)
Julkinen eläin (S01E08)
Klikkaa mua (TV seriál)
Minna (S02E03)
2012 Kimmo (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Swingers

TV seriály

2017 Siskonpeti (TV seriál)
Musta joulu (S03E11)
Isänmaa (S03E10)
Kuolema (S03E09)
další epizody (11)
2016 Siskonpeti (TV seriál)
Rajat (S02E12)
2015 Siskonpeti (TV seriál)
Nautinto (S02E11)
Kommunikaatio (S02E10)
Arki (S02E09)
další epizody (11)
2014 Siskonpeti (TV seriál)
Loppu (S01E12)
Ilo (S01E11)
Suomalainen nainen (S01E10)
další epizody (12)

TV pořady

2017 Napakymppi (TV pořad)
2016 Nieminen & Lahtinen Show (TV pořad)
Saturday Night Live Suomi (TV pořad)
2015 Big Bang! (TV pořad)
2013 Kerran viikossa (TV pořad)
2012 Harjakaisen & Piisisen talkoot (TV pořad)
2011 YleLeaks (TV pořad)

Host

TV pořady

2018 Hyvät katsojat (TV pořad)
2017 Kaikki vastaan 1 (TV pořad)
Mad Cook Show (TV pořad)
Napakymppi (TV pořad)
2016 Nieminen & Lahtinen Show (TV pořad) - mod.
Saturday Night Live Suomi (TV pořad)
2015 1001 Rikua (TV pořad)
Big Bang! (TV pořad)
Marja Hintikka Live (TV pořad)
Villi kortti (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad)
Tuubi (TV pořad)
Vino Show (TV pořad)
2013 Kerran viikossa (TV pořad)
Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2012 Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
2011 YleLeaks (TV pořad)
2010 Vedetään hatusta (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

2016 Saturday Night Live Suomi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce