foto

Frans Isotalo

  • nar. 23.1.1987 (33 let)
    Kokkola, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Viraali
2016 Pýcha, předsudek a zombie
2015 The Basics of Life
2014 Pyro
TV Cops
2013 21 způsobů, jak zničit manželství
Král ze Soho
Ti praví
2011 1323
Christian Dreadful
Neito

TV seriály

2011 Klikkaa mua (TV seriál)
Antti (S01E01)
2010 Uusi päivä (TV seriál)
Helppo elämä (TV seriál)
Ruumis ja veri (S02E04)
1999 Salatut elämät (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 The Basics of Life

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 The Basics of Life

Producentská filmografie

Filmy

2015 The Basics of Life

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky